Direktlänk till inlägg 18 januari 2013
INGREDIENSER
portioner/st.
400 gram | |
2 st | |
2 dl | |
100 gram | |
100 gram | |
150 gram | |
1 dl |
1. Smörj en ugnsfast form. Lägg broccolin i botten i ett jämnt lager. (Använder du färsk broccoli måste den förvällas i ca tio minuter, använder du frusen broccoli räcker det att skölja den under varmt vatten, eller ta fram den en timme innan.) Vispa ihop äggen med grädden, blanda i ostarna och krydda blandningen efter smak. (Var lite försiktig med salt eftersom fetaosten är ganska salt.) Häll blandningen över broccolin och bred den rivna osten över. Grädda i 200 grader i 20 minuter.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | |||
21 |
22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | 31 | ||||||
|